Release 2.38

Print Friendly, PDF & Email

Filter op contact type erelonen

Om tegemoet te komen aan de vereisten van grote wachtposten met wachtposten op verschillende locaties werd er een extra filter toegevoegd in het ereloon scherm (rechts bovenaan).

Op die manier is het mogelijk voor de onthaalmedewerkers om enkele die betalingen te zien die relevant zijn voor de wachtpost waar ze actief zijn.

Dit is een kleine visuele aanpassing maar wel van groot belang om goed te communiceren omdat ook de huisbezoeken apart kunnen gefilterd worden. Voor wachtposten met één locatie zullen alle erelonen zichtbaar zijn (raadplegingen en huisbezoeken), maar het is instelbaar voor grotere wachtposten om standaard enkel de betalingen voor raadplegingen te zien waar de onthaalmedewerker actief is.

Raadplegen en aanpassen patiëntgegevens

Zoals besproken op de Mediris usermeeting was het vlot kunnen aanpassen en raadplegen van patiëntgegevens een topprioriteit. Met deze versie van Mediris is dat mogelijk als beheerder via het tabblad “Beheer” en dan “Patiënten”.

Na het opzoeken van een patiënt kunnen alle administratieve gegevens evenals de verzekerbaarheidsgegevens geraadpleegd worden. Via de knop “Verzekerbaarheid patiënt” kunnen de laatste mutualiteitsgegevens online vernieuwd worden.

Via de knop “Patiënt gegevens aanpassen” is het mogelijk om alle administratieve gegevens te corrigeren waar nodig.